Kompetencer

Sprøjtestøbning

Vi laver formstøbte komponenter med største nøjagtighed i serier fra ganske få til flere millioner. Sprøjtestøbning foretages med flere forskellige typer plast med vores avancerede produktionsapparat. Den flydende plast bliver under højt tryk sprøjtet ind i præcisionsbearbejdede forme med et lukketryk fra 20 til 2.200 ton. Komponenterne leveres i ren plast eller i kombination med andre materialer. Emnerne kan veje fra få gram til ca. 12 kg. Hele processen er automatiseret med bl.a. avancerede 6-akslede Fanuc-robotter. De arbejder driftsikkert og holder produktionsomkostningerne effektivt nede. Hos MV Plast har vi stor erfaring i sprøjtestøbning af plastemner, der efterfølgende skal forkromes for en blank finish.

Værktøjsfremstilling

MV Plast får specialfremstillet sine egne værktøjer og kan sikre kvalitetsværktøj med kort leveringstid til konkurrencedygtige priser. De fremstilles i Danmark og Kina med europæisk kvalitetsstandard hos vores faste samarbejdspartner igennem 10 år. Værktøjerne udarbejdes efter 3D tegninger.

Genanvendt plast

Med nye metoder, ny teknologi og specialbyggede forme kan vi støbe produkter i genanvendt plast, indsamlet både fra husholdninger og fra industrien.

Det er dog ikke så ligetil. Nogle produkter egner sig klart bedre end andre. Derfor er det afgørende, at vi sammen med kunden og allerede i designfasen beslutter og tager højde for, at produktet skal laves i genanvendt plast samt at det efter udtjent funktion igen kan indsamles til genanvendelse. 

Se nærmere her om vores grønne forretningsmodel og arbejdet med den genanvendte husholdningsplast.

Prototyper

Vi fremstiller prototyper af dit nye produkt ned til mindste detalte. Disse fremstilles i både SLC og SLS (Selective Laser Sintering), som giver stærke og fleksible produkter.

Ultralydssvejsning

Ultralydssvejsning er en særdeles hurtig, tæt og nøjagtig måde at samle plastkomponenter på.

I maskinen udsættes de to kontaktflader, som skal føjes sammen, for 20.000 svingninger i sekundet. Herved smelter plasten, hvorved der skabes en flot og solid samling.

Tampontryk

MV Plast udfører 5-farvet tampontryk på såvel egne som andres produkter.

Alle farver tryk anvendes, også guld, sølv m.v. Der kan trykkes på andre materialer end plast; fx glas, træ og metal.

Kontakt os

Vil du høre mere om vore mange muligheder, så kontakt os